Artiesten gids

Terug naar Artiesten startpagina

Start  »  Gids  »  A  »  Artiesten

Artiesten gids

Artiesten gids
Uw banner op deze locatie?
Advertentie info
Uw banner op deze locatie? Advertentie info

1. Acda & de Munnik
Thomas Acda en Paul de Munnik hebben onder de naam Acda en De Munnik sinds 1996 theater- en muziekprogramma’s en cd’s gemaakt. Daarnaast hebben zij ook afzonderlijk steeds gezocht naar nieuwe artistieke wegen, zowel in het theater als op TV- en filmgebied.

http://www.acdaendemunnik.nl/

2. Alina
Officiële site van de Belgische artieste Alina. Zeker een aanrader!

http://users.skynet.be/alina/

3. Allerlei artiesten boeken
Al jaren helpen wij opdrachtgevers met het vinden van het juiste entertainment voor een feestelijke gelegenheid. Dat doen wij met veel passie..., enthousiasme en plezier. Bij ons kunt u uw entertainment zelf zoeken of door ons worden geadviseerd. Wij adviseren u graag op basis van uw wensen, budget en gestelde kaders.

http://www.allerlei-artiesten.nl/

4. André van Amstel
Zanger André van Amstel is één van de weinige nog betaalbare toppers, en daardoor één van de meest gevraagde zangers op bruiloften, feesten en partijen, en in de horeca.

http://www.andrevanamstel.nl/

5. Arno Hintjes
Nog geen beschrijving ingevoerd voor Arno Hintjes

http://www.arno.be/

6. Bachmuziekshop.nl
Als u op zoek bent naar muziek van Bach, bent u hier aan het goede adres. U kunt alles bij ons vinden: cantates, orgelwerken, klavecimbelmuziek,maar natuurlijk ook passiemuziek zoals de Matthäus-Passion en Johannes Passion. Een assortiment variërend van internationaal bekende labels, tot de wat meer fijnzinnige kleiner

http://www.bachmuziekshop.nl/

7. Bands
Nog geen beschrijving ingevoerd voor Bands

http://bands.openstart.nl/

8. Blues
Nog geen beschrijving ingevoerd voor Blues

http://blues.openstart.nl/

9. Cabaret op maat
Cabaretier Coen Jutte weet zijn publiek op een eigenzinnige en hilarische manier te bespelen met zijn intelligente humor, positieve uitstraling en muzikaliteit. Of het nu gaat om een congres, bedrijfsevenement, seminar of privéfeestje, als Coen caberet op...

http://www.cabaret-op-maat.nl/

10. Cosmox.nl
Muziek albums met soul songs of R&B, vind je in de uitgebreide cd en vinyl collectie van Cosmox. Kies je favoriete album en geniet van de live concerten en legendarische uitvoeringen van bekende internationale top artiesten als Alain Clarke, Beyonce, Waylon, Seal en Alicia Keys.

http://www.cosmox.nl/muziek/r-b-soul-cd-s/soul

11. DJ Amsterdam - Ryan & San
Ben je op zoek naar DJ's met een eigen sound, eigen nummers en die gegarandeerd in staat zijn om jouw feest onvergetelijk te maken? Zoek niet verder, je hebt ons gevonden.

http://www.amsterdamdj.com/

12. Feestdagen
Nog geen beschrijving ingevoerd voor Feestdagen

http://feestdagen.openstart.nl/

13. Female Dj Daffy
Female Dj Daffy is een all round Dj die van elke gelegenheid een feest maakt. Dj Daffy beschikt over een geluidsinstallatie/ drive in show die geschikt is tot 150 gasten. Dj Daffy draait op verzoek en alle soorten genres van Nederlands tot house.

http://discjocky.nl/

14. Goochelaar Marc Woods
Website van Goochelaar Marc Woods met informatie over alle acts en offerte aanvraag mogelijkheid.

http://www.marcwoods.nl/

15. Goochelaar Marco
Goochelaar Marco verzorgt interactieve goochelshows voor jong en oud. Van tafelgoochelen voor volwassenen tot aan de Mega Magic Show voor de kinderen. Daarnaast is Marco ballonkunstenaar en typetjes acteur. Een entertainer op top niveau!

http://www.goochelaarmarco.nl/

16. Har & Bar | Het foute feestduo met de harde en zachte G
Wij zijn de foute toppers van het zuiden en maken van elk feestje een echt feest. Wilt u weten hoe we dat doen of wilt u ons boeken, kijk dan snel op onze site.

http://www.harenbar.nl/

17. Huisvolmuziek.nl
Op zoek naar bladmuziek? Op Huisvolmuziek.nl vindt u meer dan 120.000 artikelen. Mocht u iets niet kunnen vinden of zou u meer informatie willen over een bepaald stuk, neem dan contact op met onze klantenservice.

http://www.huisvolmuziek.nl/

18. Jaap Bressers
Omgaan met veranderingen, toegevoegde waarde en je talent benutten: spreker Jaap Bressers weet waar hij het over heeft en kan dan ook als geen ander zijn publiek raken en vermaken. Met een inspirerend optreden, afgestemd op uw evenement, zet hij mensen aan het denken over hun eigen toegevoegde waarde, kracht en ...

http://www.jaapbressers.nl/

19. Jazz
Nog geen beschrijving ingevoerd voor Jazz

http://jazz.openstart.nl/

20. JB Multimedia Design
De wereld van de creativiteit is altijd in beweging, daarom denkt JB Multimedia Design in het ontwerpproces graag met u mee. We gaan geen enkele uitdaging uit de weg en zijn altijd opzoek naar nieuwe oplossingen.

http://www.jb-md.nl/
Pagina  «  1 | 2 | 3 »